Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پیام تبریکی صادر کردند.

به گزارش ایسنا، متن پیام به شرح زیر است: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ تبلور یک حرکت الهی و انسانی است و با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت مقتدرانه و خردمندانه امام خمینی(ره) نقطه عطف تغییر و تحولات منطقه ای و بین المللی به شمار می آید که شیوه ای نوین از حکومت مبتنی بر خواست و اراده حقیقی مردم، تحت نظارت و هدایت ولایت مطلقه فقیه شکل گرفته است و وظیفه امروز ما در قبال پاسداشت خون شهداء، تلاش در جهت صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و اطاعت از فرامین رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. خامنه ای برای تحقق اهداف و آرمان هایی است که این انقلاب شکوهمند بر اساس آن پایه ریزی شده است.


این متن می افزاید: همه می دانیم آرمان عدالت اجتماعی به مثابه دورنمای خیزش عمومی و خواست فراگیر مردمی به فاصله کوتاهی از انقلاب اسلامی مطرح و پیش از ارائه قرائت های گوناگون از سوی آرمان خواهان، قدرت های جهانی، جنگ را بر ما تحمیل کردند، اما موضوع عدالت اجتماعی همچنان به عنوان یک آرمان ایرانی و اسلامی و مطالبه عمومی در  اذهان حفظ و پیگیری شد. در این راه سازمان تامین اجتماعی با پشتوانه سالها تجربه ارزشمند و تلاش خستگی ناپذیر از جمله نهادها و ارگان هایی است که به اعتبار رسالت و ماموریت تاریخی خویش در اندیشه عملیاتی کردن چنین آرمانی به حرکت درآمدند و تجربیات جهانی نیز بیانگر آنست که بهترین ابزار برای رسیدن به عدالت اجتماعی تقویت نهاد تامین اجتماعی است. در ذات این سازمان فرصت خدمت به عموم مردم فراوان است و باید با صداقت کامل و از صمیم قلب در خدمت اشخاصی باشیم که ما را به عنوان امانت دار خویش پذیرفته اند. سازمان تامین اجتماعی در بیش از چهار دهه فعالیت خویش، همواره تلاش نموده با گسترش پوشش بیمه ای، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات متنوع خود در قلمرو های بیمه، درمان و اقتصادی و باز توزیع درآمدها در بسط و توسعه عدالت اجتماعی و اقتصادی و نهایت توسعه یافتگی کامل و اقتدار جهانی کشور گام بردارد.


در ادامه نیز آمده است: اینک سازمان تامین اجتماعی در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی با پوشش بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور، خدمات متنوع خود را به لحاظ دامنه کمی و کیفی که اعم آن متأثر از تحولات سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، به خانواده بزرگ تامین اجتماعی ارائه می کند. بطوری که در مقایسه با سال ۱۳۵۷ تعداد بیمه شدگان اصلی تحت پوشش حدود ۸ برابر افزایش یافته و ضریب پوشش به حدود ۵۴ درصد رشد یافته است. همچنین از سال ۱۳۶۹ به استناد قانون الزام، خدمات درمانی سازمان متبوع در دو بخش مستقیم و غیرمستقیم بسط یافته و در سال ۱۳۶۵ نیز با تاسیس شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، صیانت و حفظ ارزش ذخایر حاصل از وصول حق بیمه های دریافتی برای تامین تعهدات سالهای آتی را دنبال کرده است، بطوری که امروز علی رغم تمامی تحریمهای ناعادلانه و مشکلات اقتصادی، این سازمان توانسته به ارائه خدمات خود به جامعه مخاطب بی وقفه ادامه دهد. بدون تردید سنجش و داوری درباره کیفیت کارکرد سازمان تامین اجتماعی در طول این سالهای، تنها با نگاهی واقع بینانه به مجموعه امکانات و محدودیت های موجود ممکن خواهد بود.


این پیام می افزاید: هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با توکل به ذات باریتعالی و همت و تدبیر مجموعه مدیران و کارکنان شریف سازمان، خدمت به ذینفعان و محرومان را سرلوحه اهداف خود قرار داده  و بی شک با همدلی، همراهی و همکاری  صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی در راه حل مشکلات و تامین انتظارات به حق آنان از هیچ کوشش و تلاشی برای بهبود زندگی و معیشت آنان فروگذاری نخواهند کرد.


در پایان ضمن گرامیداشت نام و یاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی و ادای احترام به مقام شامخ شهدا و جانبازان معزز انقلاب، فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، ریاست جمهوری و آحاد جامعه بالاخص خانواده بزرگ تامین اجتماعی تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدواریم شاهد گشوده شدن فصلی نو و امید آفرین برای دفاع بیشتر از حقوق اجتماعی همه آنهایی باشیم که طی نیم قرن اخیر به کارایی و اثربخشی این سازمان دل بسته اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی فجر 99 سازمان تامین اجتماعی عدالت اجتماعی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟

تین نیوز

عضو سابق کمیسیون سیاست گذاری فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی و از فعالان توسعه فرهنگ ایمنی حمل و نقل جاده ای  با توجه به افزایش جریمه تخلفات رانندگی گفت: به جز درصد اندکی از رانندگان که عمدا تخلف می کنند، اکثریت تخلفات رانندگی سهوی یا از روی ناچاری ( به علت کمبودهای موجود ) است.

به گزارش تین نیوز، حسینعلی قلی زاده افزود: این که آقای وزیر و دیگر مسئولان در روزهای آخر سال گذشته، به ناگهان اعلام می دارند جرایم رانندگی پنج تا 6 برابر می شود، براساس کدام استدلال و محاسبه منطقی هست؟ براساس کدام کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که جرائم باید دو، سه، چهار یا پنج برابر افزایش یابد و با این کار سوانح رانندگی کاهش می یابد؟ سپاسگزار خواهیم بود اگر بررسی کارشناسی شان را به مردم اعلام بفرمایند.

وی عنوان کرد: معتقدم افزایش جرائم رانندگی حداکثر در حد درصد افزایش حقوق یک کارگر و کارمند می تواند قابل پذیرش باشد، لیکن افزایش دو برابری یا بیشتر هیچ منطقی ندارد و هیچ کار کارشناسی آن را توجیه نمی نماید. مضافا به این واقعیت ها هم باید توجه کنیم که ؛

بسیاری از تابلوهای محدودیت های سرعت در جاده های برون شهری، بروز رسانی نشده اند و مربوط به زمانی است که این جاده ها، تعریض یا دو بانده نشده بودند. تعداد قابل توجهی از دوربین های برون شهری ثبت سرعت هم بروز رسانی نشده اند. به عنوان نمونه، دوربین در 3600 متر مانده به مرزن آباد از شمال به جنوب، آخرین دوربین چند کیلومتر مانده به مرزن آباد در مسیر جنوب به شمال، دوربین ابتدای دو بانده شدن فاز اول بزرگراه 3 شمال به جنوب تهران، معروف به دوربین باغ علیرضا. این دوربین ها هنوز محدودیت سرعت بیش از 50 کیلومتر ممنوع را نشان می دهند. در شهرهای بزرگ خصوص تهران، با توجه به میزان افزایش سالانه خودرو، تعداد پارکینگ های موجود به هیچ وجه، جوابگو نبوده و علیرغم دریافت عوارض گوناگون، ساخت پارکینگ خودرو به اندازه نسبی افزایش نداشته است. لذا در بسیاری موارد با توجه به کمبود سرویس حمل و نقل عمومی و الزام استفاده از خودروی شخصی، بعد از ساعت های اول صبح، جای پارک یافت نمی شود.  چرا راننده باید جریمه، این کمبود را بپردازد. در بسیاری از خیابان های فرعی شهرهای بزرگ خصوصا تهران، تابلوی حمل جرثقیل منطقی ندارد. در زمان ریاست برادر عزیز سردار مهری تعدادی از این تابلوها جمع آوری شد ولی هنوز این تابلوها در جاهایی وجود دارد که لزومی به چنین تابلوهایی نیست. مستحضر هستید این تابلوها در جاهایی باید نصب شود که پارک خودرو، ایمنی تردد را مسدود و یا به خطر می اندازد. به عنوان مثال در کلیه خیابان های شهرک اکباتان و بسیاری خیابان های فرعی مشابه، چه خطر ایمنی وجود دارد که جای جای آن تابلوهای حمل جرثقیل نصب شده است؟

قلی زاده تاکید کرد: از طرفی دیده شده دوربین های سیار پلیس بعضا، در جاهایی مستقر می شوند که به دلیل عریض و ایمن بودن خیابان و جاده، افزایش سرعت کمترین خطر را دارد و با کمترین بی توجهی راننده، سرعت خودرو از میزان مجاز فراتر می شود. به عنوان نمونه شمال به جنوب بلوار خوردین در سعادت آباد یا در بعضی مناطق جاده رشت قزوین و محدوده سه کیلومتر مانده به شهر نوشهر از نور. این کار خیلی واضح این گمان را به ذهن انسان می آورد که بیش از ایمنی، اصل جریمه کردن مد نظر است.

وی گفت: تاکید می کنم که اینجانب به هیچ وجه مسئولان مرتبط با این موضوع را اشخاصی بی منطق نمی دانم لذا انتظار داریم که در مورد میزان جرائم و نحوه اعمال آن، با تامل بیشتری تصمیم گیری شود تا شبهه اینکه دولت بودجه کم دارد و افزایش جرائم برای تامین بخشی از کسر بودجه است، از ذهن مردم خارج شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟